MAS RADARES

Datos curiosos o noticias interesantes de todo lo relacionado con la moto.

Moderador: Motrix Reloaded

Responder
Avatar de Usuario
Motrix Reloaded
Mensajes: 9532
Registrado: 03 Jul 2007, 08:23
Contactar:

MAS RADARES

Mensaje por Motrix Reloaded »

L’autovia A2 tindrà tres nous radars per tram

El Servei Català de Trànsit instal.larà abans no acabi aquest any 2016 tres dispositius de control de la velocitat en tres trams de l’autovia A2. La novetat, que ha avançat la Cadena SER, és que aquests radars no seran en un punt fixe, sinó que seran radars per tram. És a dir, que el control de velocitat no és farà en un únic punt, sinó que el radar controlarà la velocitat durant tot un tram d’autovia calculant el moviment del vehicle des de l’inici del control fins al tram de sortida.

ELS TRAMS AMB RADAR

Els trajectes que estaran controlats a l’A2 seràn; el de Vilagrassa a Tàrrega, el d’Argençola a Jorba, i de Sant Vicens dels Horts a Pallejà.

Avatar de Usuario
PEPEMOTO
Mensajes: 3871
Registrado: 02 Nov 2008, 21:56
Ubicación: Esparreguera / Barcelona
Contactar:

Re: MAS RADARES

Mensaje por PEPEMOTO »

:evil3d: :evil3d: :evil3d:
Imagen


BMW R 1250 GS ADV

Avatar de Usuario
Motrix Reloaded
Mensajes: 9532
Registrado: 03 Jul 2007, 08:23
Contactar:

Re: MAS RADARES

Mensaje por Motrix Reloaded »

ALBERT SOLÉ Barcelona
12/06/2015

Aquest cap de setmana comencen a funcionar els radars que s'havien anunciat en sis dels trams més conflictius de la xarxa viària catalana.

A la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès en sentit Barcelona, de 5,549 km de longitud. Disposa de dos punts de control intermedis als punts quilomètrics 13,5 i 12,2. El límit màxim de velocitat permès és 120 km/h.
A l'AP-7 entre Ulldecona i Amposta en sentit Tarragona, de 18,02 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és 120 km/h.
A la N-II entre Fornells de la Selva i Quart, un en cada sentit de la marxa, de 4,950 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és 100 km/h.
A la N-II en el terme municipal de Girona, un en cada sentit de la marxa, de 3 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és de 80 km/h.
A final d'any entrarà en funcionament un altre radar per trams, el del carril bus-VAO de la C-58.

El Servei Català de Trànsit també ha anunciat que posarà un segon senyal de trànsit per avisar de la presència d'un radar fix en una carretera. Ara n'hi ha un 1 km abans del radar, i se'n posarà un segon a 2 km. L'objectiu és eliminar la imatge de recaptatoris que tenen.

Avatar de Usuario
Motrix Reloaded
Mensajes: 9532
Registrado: 03 Jul 2007, 08:23
Contactar:

Re: MAS RADARES

Mensaje por Motrix Reloaded »

La DGT utilizará drones y furgonetas para controlar la velocidad

La DGT ha decidido poner en marcha una campaña especial de velocidad en la que se vigilarán y controlarán todo tipo de vías para evitar que los conductores excedan la velocidad máxima permitida. Los agentes de la agrupación de tráfico de la Guardia Civil prestarán especial atención a las carreteras convencionales, ya que son las vías donde se produce el mayor número de accidentes y de fallidos, puesto que, por su propio trazado con más curvas o cruces implican una conducción diferente a la realizada en autovías y autopistas.

Para llevar a cabo esta campaña especial de velocidad, la DGT utilizará los medios tradicionales, como los radares fijos y móviles, los helicópteros Pegasus o los controles de carretera, pero también empleará nuevas técnicas, como la vigilancia a través de drones e incluso el uso de furgonetas camufladas que actúan de la misma manera que los coches camuflados, es decir, circulando por la carretera y 'cazando' a los infractores.

Este último método solo está funcionando en fase de pruebas, como indica la publicación El Mundo, pero pronto comenzarán a sancionar a los infractores como llevan haciendo los drones desde el pasado 1 de agosto.


Imagen

Responder